Działalność

Fundacja Pomocy Rodzinie to przede wszystkim ludzie. Nasi podopieczni i nasz zespół, świadczących pomoc, służących wsparciem i naprawdę zaangażowanych terapeutów i wolontariuszy.

Także Ty możesz wesprzeć naszą działalność. Masz na to dwa sposoby, oba są niezwykle dla nas cenne.

Po pierwsze możesz dołączyć do naszego zespołu. W zależności od twoich kwalifikacji możesz zostać wolontariuszem, lub też zasilić zespół terapeutów. Liczymy nie tylko na Twoje zaangażowanie, ale też jesteśmy otwarci na Twoje pomysły. Czekamy na osoby otwarte na świat i ludzi, które nie boją się problematycznych sytuacji.

Sposób drugi to wsparcie finansowe. Fundacja utrzymuje się wyłącznie z dotacji przekazywanych przez osoby firmy i instytucje. Aktualnie staramy się także o uzyskanie statusu OPP, co z pewnością pozwoli na rozszerzenie naszej działalności. Jeśli zatem chciałbyś nas wesprzeć, skorzystaj ze stosownej funkcjonalności naszej strony, klikając WESPRZYJ, lub też wpłać bezpośrednio na nasze konto. Jego numer znajdziesz w zakładce Kontakt.